Ga naar content

Man doodgeschoten in Helvoirt

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

De 68-jarige Bredanaar Peter van Dongen werd op 20 mei 2022 met ernstige verwondingen gevonden in het buitengebied van Helvoirt. Een passant meldde die vrijdagochtend kort na half acht dat er een man op een bospad aan de Margriet naast een auto lag, waarvan het vermoeden was dat hij onwel was geworden. Gealarmeerde hulpdiensten waren snel ter plaatse en de man werd naar een ziekenhuis vervoerd. Hij bleek te zijn neergeschoten. Een kleine week later overleed hij aan zijn verwondingen. Eerder werden in de zaak al twee mannen (20 en 24) uit Waalwijk en een man van 37 uit Waspik aangehouden. Zij zitten niet meer vast, maar blijven verdachten in het onderzoek.

Getuigen en informatie

Wij komen nog steeds graag in contact met mensen die informatie hebben over wat er precies met Peter van Dongen is gebeurd. Het kan zijn dat je die dag in de omgeving iets hebt gezien en dat nog niet met ons hebt gedeeld. Misschien sla je aan op de opvallende zwarte auto met het rode dak? Of heb je mogelijk informatie over de achtergrond van deze zaak en/of weet je wie bij deze zaak betrokken zijn? Meld dat dan alsnog! Zaaknummer: 2022104079.

Deel informatie
Iedereen die denkt informatie te hebben die ons kan helpen in het onderzoek roepen we op dit met ons te delen. Ook informatie die onbelangrijk lijkt te zijn, kan uiteindelijk de doorslag geven. Bel met de Opsporingstiplijn via 0800-6070 of eventueel gegarandeerd anoniem via de M-lijn, 0800-7000. Het is ook mogelijk om informatie te delen met het Team Bijzondere Getuigen via: 088-6617734.

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening