Ga naar content

Woning doorzocht van verdachte die verdacht wordt van tientallen auto-inbraken

Sinds begin december werd IJsselstein en omgeving getroffen door meer dan 60 auto-inbraken. Eigenaren deden aangiften en met succes. Op 12 december is een verdachte, een 36 jarige man uit IJsselstein, aangehouden. De recherche doorzocht op 12 december zijn woning. Het onderzoek is in volle gang en verder onderzoek zal moeten uitwijzen voor hoeveel inbraken de verdachte verantwoordelijk kan worden gehouden.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Tijdens de doorzoeking werden er diverse, vermoedelijk van diefstal afkomstig, goederen aangetroffen, waaronder zonnebrillen en ingelijste posters. De recherche wil de goederen graag teruggeven aan de rechtmatige eigenaren. Veel goederen wisten zij te herleiden naar de eigenaren, maar dus helaas nog niet alle spullen. Onderaan dit bericht staan de foto’s van de goederen. Herkent u iets? Meld u dan via het tipformulier of bel naar 0900-8844.

Verdachte in bewaring gesteld
Op vrijdag 15 december is de verdachte voorgeleid voor de rechter-commissaris. Dit betekent dat de verdachte op dit moment nog vastzit.

Laat geen waardevolle spullen liggen
Vermoedelijk ging de verdachte snel te werk. Hij brak de auto open, opende de portier en nam goederen mee die op dat moment voor het grijpen lagen. Laat daarom nooit (waardevolle) spullen achter in uw auto. Haal te allen tijde uw (waardevolle) spullen eruit. Zorg ervoor dat uw auto niet opvalt voor inbrekers.

Verdachte situatie? Meld het!
Ziet u een verdachte situatie? Twijfel dan niet en bel direct 112. Hiermee vergroot u de kans op een heterdaad aanhouding en maken we samen de omgeving een stukje veiliger.

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening

Deel het artikel op social media

Deel artikel via: