Ga naar content

Vuurwerkbom – Twentseweg – Heino

Wie heeft er meer informatie over de vuurwerkbom die afgelopen november tegen een ruit van een woning in Heino was geplaatst?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op zondag 6 november rond 06.00 uur werd een 19-jarige jongen ruw uit zijn slaap gerukt door een enorme knal en glasgerinkel. Het bleek dat er een vuurwerkbom tegen de ruit van zijn slaapkamer was geplakt waardoor de ruit was opgeblazen.

Gelukkig is de jongen niet gewond geraakt, maar dit had heel anders kunnen aflopen. Hij sliep namelijk vlak bij het raam en het gordijn van zijn slaapkamer heeft een deel van het glas opgevangen waardoor erger is voorkomen.

We zijn meteen een onderzoek gestart en kunnen jouw hulp daarbij goed gebruiken. Heb je meer informatie over deze vuurwerkbom? Weet jij bijvoorbeeld wie er achter deze actie zit? Of heb jij destijds iets gezien of gehoord wat met deze vuurwerkbom te maken kan hebben? Neem dan contact met ons op via 0900-8844. Wil je liever anoniem blijven? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem (M) via 0800-7000. Dat is geen politie en alleen als de informatie niet naar jou te herleiden is, stuurt M de tip aan ons door.

 

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening