Ga naar content

Aanhangwagens doelwit van dieven, wie heeft informatie?

In de maanden januari en februari zijn in Ede, Scherpenzeel en Nijkerk aanhangwagens met steigermateriaal gestolen. Mogelijk gaat het in alle drie de zaken om dezelfde verdachten.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

 

Ede

Op zaterdag 8 januari werd aan de Francis Baconstraat in Ede een aanhangwagen met steigermateriaal gestolen. Op beelden is te zien dat twee mannen in een witte bestelbus aan komen rijden. De mannen openen het hek en eenmaal op het terrein verplaatsen ze een aanhangwagen om vervolgers de aanhanger met steigermateriaal aan hun bestelbus te koppelen. Als dat gelukt is rijden ze weg.

Scherpenzeel

De tweede diefstal was op 30 januari aan de Holleweg in Scherpenzeel. Op de camera is te zien dat de mannen de aanhangwagen dit keer koppelen aan een stationcar. Niet veel later is te zien dat de mannen er vandoor gaan.

Nijkerk

De derde diefstal was op 21 februari aan de Smitspol in Nijkerk. Op beelden zien we wederom twee mannen en een wit bestelbusje. Ook deze rijdt niet veel later weg met een aanhanger met daarop materiaal om steigers te bouwen. Deze aanhanger werd de volgende dag teruggevonden in Nieuwegein. De aanhangwagen was voorzien van een GPS-tracker. 

Vragen

Wie kent deze personen?
Wie weet waar de aanhangwagens zijn gebleven?
Neem contact met ons op via de gratis tiplijn 0800-6070 of vul onderstaande tipformulier in. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000

2022016322/2022046746/2022082296

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=pQWDMSs5Yj4

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening