Ga naar content

Wie overvielen deze snackbar in Ridderkerk?

De politie op zoek naar twee mannen na een overval op een snackbar zondagavond 30 januari rond 20.40 uur aan de Dr. Colijnstraat in Ridderkerk. Hierbij raakte gelukkig niemand gewond.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Eén van de mannen bedreigde de snackbarmedewerker 20 minuten voor sluitingstijd met een mes. Beide mannen eisten geld gingen er rennend vandoor met een onbekend geldbedrag de parkeerplaats op. Ze renden in onbekende richting weg.

Signalement
De overvallers waren in het donker gekleed en droegen donkere handschoenen. De één is slanker dan de ander. Eén van de overvallers droeg een wit mondmasker en een jas met capuchon/hoody. Hij heeft op de achterkant van zijn jas een kleine lichtkleurige afbeelding op nekhoogte. Deze dader had iets opvallends wits aan zijn broeksband / uit zijn broekzak hangen. De andere dader droeg een wit (ijshockey)masker over zijn capuchon, was in het donker gekleed en droeg witte sneakers.

Vragen

Heeft u de mannen gezien, weet u wie ze zijn, heeft u andere informatie over deze overval? Slaat u aan op het signalement? Heeft u beelden van de mannen, van bijvoorbeeld een dashcam of deurbelcamera? Neem dan contact met ons op.