Ga naar content

Inbraak - De Beek - Hoevelaken

Op dinsdag 8 maart werd er ingebroken bij een bedrijf aan de Beek in Hoevelaken. Op beelden is te zien dat er een auto komt aanrijden. Twee mannen stappen uit, een derde komt aangelopen uit de richting van het toegangshek. De drie kijken door het raam naar binnen. Dan stapt één van de mannen weer in en rijdt met de auto tegen de gevel van het pand aan.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Er ontstaat een gat, waarna een andere man op het glas inslaat. Als het gat groot genoeg is klimt één van de mannen door het raam en gooit kledingstukken van het merk Chris Cayne naar buiten. Na enkele minuten stappen de mannen weer in en gaan ervandoor.

Diezelfde avond, rond 23.20 uur, werd in de buurt van het bedrijf waar is ingebroken een kentekenplaat gestolen. Op beelden is te zien dat de dader in een donkerkleurige sedan rijdt. Het is mogelijk dat het hier om hetzelfde voertuig gaat dat ook betrokken was bij de inbraak.

Vragen

Het is goed mogelijk dat de auto beschadigd is geraakt bij de inbraak. Misschien is dit mensen opgevallen. Of misschien zegt de combinatie van de auto en de drie personen mensen ook wat. Weet u wie deze mannen zijn? Laat het ons zo snel mogelijk weten. Dit kan door het tipformulier in te vullen of door te bellen met de opsporingstiplijn op 0800-6070.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=1CyCB-YbEEA

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening

Deel het artikel op social media

Deel artikel via: