Ga naar content

Explosie – Postwagendrift - Nieuwegein

Bij een woning aan de Postwagendrift in Nieuwegein ging in de nacht van donderdag 3 op vrijdag 4 augustus rond 03.30 uur een explosief af. Heb jij iets gezien of gehoord? Meld je dan nu.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De woning raakte beschadigd door het explosief. Niemand raakte gewond. Veel omwonenden hoorde een flinke knal en belden 112. Het Team Explosieven Verkenning deed een eerste onderzoek. Later kwamen ook de Explosieven Opruimingsdienst (EOD) en de forensische opsporing ter plaatse. Vanwege sporenonderzoek is de omgeving enige tijd afgesloten geweest.

Scooter of motor
Getuigen meldden dat zij direct na de ontploffing een scooter of motor hebben horen wegrijden. Wij onderzoeken of deze iets met de explosie te maken heeft. Wij zijn op zoek naar camerabeelden of mensen die ons meer kunnen vertellen over deze scooter of motor. Misschien zijn er in de omgeving wel mensen met een camera waarop een snel wegrijdend voertuig te zien is rond het tijdstip van de explosie.

Tips? Alle informatie helpt!
Heb jij beelden of meer informatie over de explosie of de scooter of motor die zou zijn wegrijden? Meld je dan via het onderstaande tipformulier, daar kan je ook eventuele beelden uploaden. Je kan ook bellen met 0900-8844. Anoniem melden kan ook via meldmisdaadanoniem.nl of 0800-7000.

 

Vragen

Wie weet meer over wat er is gebeurd?

Wie heeft camerabeelden van de motor of scooter die door getuigen is gehoord?

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=qVfzzMDjRgw

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening