Ga naar content

Wat is er met Mike Venema op Curaçao gebeurd?

De politie op Curaçao en de Nederlandse politie doen een uitgebreid onderzoek naar het overlijden van Mike Venema. Op vrijdag 14 september 2018 is bij de politie Curaçao aangifte gedaan van zijn vermissing. In zijn pick-up wordt Mike op vrijdag 5 juli 2019 op de bodem van de Caribische Zee bij het afgelegen gedeelte 'Shut' overleden aangetroffen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De 53- jarige Mike woonde voor zijn vermissing in een appartement op de Anasaweg op Curaçao, maar verbleef voor voor zijn vermissing enige tijd in een woning op Jan Sofat (resort). Op deze locatie is Mike op woensdag 12 september voor het laatst gezien. Mike verplaatste zich op het eiland in een pick-up van het merk Ford type Raptor. Na uitgebreid onderzoek gaat de politie uit van een misdrijf. Uit onderzoek is ook gebleken dat de nieuwe mobiele telefoon (Iphone5) van Mike na zijn vermissing verdwenen is. Op verzoek van de autoriteiten op Curaçao is besloten dat er gezamenlijk onderzoek wordt gedaan. Het is namelijk heel goed mogelijk dat er momenteel veel mensen nu in Nederland wonen die destijds op Curaçao verbleven en die iets over de zaak of over Mike Veneman kunnen vertellen. Voor deze zaak zal er media aandacht worden gevraagd in Nederland en op Curaçao. 

Vragen

Heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen (TCI) 088-9647543. 

Afbeeldingen