Ga naar content

Winkeldiefstal – Catharinastraat – Doetinchem

Aan de Catharinastraat in Doetinchem stalen drie mannen twee laptops uit een elektronicawinkel. Weet jij wie deze mannen zijn? Dan horen we graag van jou!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Twee mannen liepen na binnenkomst direct naar de stelling met de laptops, de derde liep naar de verkoper en hield hem even aan de praat. Toen zijn handlangers de winkel uitrenden met ieder een laptop onder de arm, rende deze man ook hard de winkel uit. De laptops hebben een gezamenlijke waarde van 5.500 euro.

Contact

Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=5H6KCFqfsKo

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=ggKCMir6au0

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening