Ga naar content

Pinnen met gestolen pinpas - Achterom - Dordrecht

Op het Achterom in Dordrecht pint een onbekende vrouw met een pinpas die kort daarvoor van een Dordste vrouw gestolen is. Herkent u haar? Laat het ons weten!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op vrijdag 14 juli 2023 had een oudere vrouw uit Dordrecht leuke schoenen gezien bij een schoenenwinkel in Dordrecht die ze wilde kopen. Toen ze bij de kassa wilde afrekenen, kwam ze erachter dat haar portemonnee niet meer in haar tas zat. Ze had daarvoor nog samen met haar schoondochter geld gepind en de schoondochter had gezien dat haar schoonmoeder na het pinnen haar portemonnee goed opgeborgen had. Volgens de schoondochter was er ook niemand in de buurt bij haar schoonmoeder tijdens het pinnen.

Aangelopen
Volgens de oudere dame was er wel iemand tegen haar aangelopen binnen in de schoenwinkel. Toen de schoondochter via de computer de bankpas van haar schoonmoeder wilde blokkeren, zag ze dat er al verschillende bedragen bij de Geldmaat aan het Achterom waren opgenomen (totaalbedrag €1.150,00) en dat er bij de Blokker aan het Statenplein te Dordrecht voor €750,00 aan VVV-bonnen was gekocht.  Op de camerabeelden van zowel Geldmaat als van Blokker is te zien dat een jongedame tot tweemaal toe bij Geldmaat pint en ongeveer 15 minuten later is dezelfde jongedame bij Blokker te zien wanneer deze VVV-bonnen koopt.

Bel de politie
Of de vrouw op de beelden degene is die ook de pottemonnee stal, is onbekend. Maar wel staat vast dat ze pinde met de pinpas uit de gerolde portemonnee van het slachtoffer. Kent u haar? Bel de politie via 0900-8844 of - als u liever anoniem blijft - 0800-7000.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Rw82-6MtOSk

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening