Ga naar content

Inbraak clubgebouw - Bornsesteeg – Wageningen

Bij een tennisvereniging aan de Bornsesteeg in Wageningen wist deze man in te breken. Wie (her)kent de man op de beelden?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op vrijdag 7 april was er een inbraak bij een tennisvereniging aan de Bornsesteeg. De dader kwam het clubgebouw binnen via het raam en wist twee geluidsboxen, twee fotocamera’s en een kistje met geld van de vereniging mee te nemen. Na de inbraak ging hij er vandoor en liet hij een hoop schade achter.  
We hebben gelukkig beelden van de man. Dezelfde man is ook gefilmd tijdens een inbraak op 30 maart in een huis aan de Heinrich Witteweg in Bennekom. Het is mogelijk dat hij uit de buurt komt, omdat de inbraken redelijk dicht bij elkaar waren. 

Vragen

Weet je meer over deze inbraken? Herken je de man aan zijn postuur of manier van bewegen? Geef het door! 

Contact opnemen
Informatie doorgeven kan via de gratis tiplijn op 0800-6070 of via het onderstaande tipformulier. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800 7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

Bennekom: 2023138876
https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2023/juni/02-insluiping---heinrich-witteweg---bennekom.html

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=OUZTYe2FUaw

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening