Ga naar content

Autobranden - diverse straten- Mijdrecht

In de afgelopen tijd zijn er meerdere auto's in Mijdrecht in brand gestoken. Op 26 en 27 april, tijdens koningsnacht, krijgt de politie een melding van een autobrand. Dit keer staat de verdachte op beeld. Herken jij iets van de beelden wat ons kan helpen in het onderzoek? Tip dan geheel anoniem zonder dat iemand erachter komt.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

In het begin van het jaar waren de eerste autobranden zichtbaar in Mijdrecht. Twee autobranden op 11 januari en één autobrand op 13 januari. Deze auto’s stonden toen geparkeerd aan de Proostdijstraat en Zuster den Hertoglaan.

Helaas bleef het hier niet bij. Op woensdag 26 april ontvingen wij een melding rond 01:14 van een autobrand wederom aan de Proostdijstraat in Mijdrecht. Ook hier gaat het zeer waarschijnlijk om brandstichting. De volgende dag, donderdag 27 april wordt er vermoedelijk weer brandgesticht rond bijna exact hetzelfde tijdstip. Ditmaal een auto geparkeerd aan de Stadhouderlaan. Hiervan zijn er beelden beschikbaar. Op de beelden is een persoon te zien die iets in een auto gooit, waarna er een explosie volgt.

Vragen

Wie heeft er meer informatie over deze autobranden of weet wie deze persoon is. Laat het ons weten via 0900 -8844 of geef je informatie geheel anoniem door via 0800-7000 of via het onderstaande tipformulier.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=6ZdMvopxdwI

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening