Ga naar content

Bedreiging - Hammarskkjoldstate - Ede

In de wijk Rietkampen in Ede werd een man voor zijn eigen huis bedreigd met een vuurwapen. Op 13 april verschenen twee mannen aan zijn deur. Eén van hen dreigde met een vuurwapen, de tweede probeerde een escalatie te voorkomen. We zijn op zoek naar de tweede man, omdat hij een belangrijke getuige is. Mogelijk komt hij uit (de regio) Rotterdam.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De getuige die we graag willen spreken is de man met de lichtgrijze hoodie van het merk Fila op zijn borst. Omdat hij getuige is, is vanwege zijn privacy zijn gezicht onherkenbaar gemaakt. Ben je of herken je de man, neem dan contact op. De andere man, die verdacht wordt van de bedreiging, is al aangehouden en daarom ook onherkenbaar gemaakt.
In de video van Bureau Rijnmond hieronder zie je de man, die mogelijk uit (de regio) Rotterdam komt, met wie we graag in contact komen. 

 

Help ons mee met deze zaak?
Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=LBm-DQkKTf4

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening