Ga naar content

Diefstal – Speulderweg – Garderen

Aan de Speulderweg in Garderen werd ingebroken bij een woning. Weet jij wie deze inbrekers zijn? Laat het ons weten!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op 6 januari rond 19:30 uur werd de bewoner wakker van geluid en gestommel. Hij zag een man in zijn huis staan en hoorde een stem van boven komen. De inbrekers gingen er vervolgens snel vandoor. De bewoner zag dat de woning was doorzocht en lades en kasten in de slaapkamers waren opengebroken. De inbrekers zijn er  met sieraden vandoor gegaan. 

Vragen


-    Wie weet wie deze twee mannen zijn?
-    Op camerabeelden is te zien dat één van de inbrekers na de inbraak op straat heen en weer rent. We zijn op zoek naar getuigen die dit mogelijk hebben gezien of gehoord. 
-    Ook als je informatie hebt over verdachte activiteiten in de dagen voorafgaand aan de inbraak, horen we dat graag. Mogelijk is er sprake geweest van voorverkenning. 

Contact


Informatie doorgeven kan via de gratis tiplijn op 0800-6070 of via het onderstaande tipformulier. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

Tips om woninginbraak te voorkomen


https://www.politie.nl/onderwerpen/woninginbraak.html  

 


 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=EhgcDWaGVhY

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening