Ga naar content

Snelkraak – Dorpsstraat – Vaassen

Op zaterdag 18 maart vond er in Vaassen een snelkraak plaats bij een juwelier aan de Dorpsstraat. Wie (her)kent de daders?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Rond 03:30 uur arriveerden vier mannen in een Volkswagen Golf. Drie mannen stapten uit, de bestuurder bleef met draaiende motor voor de juwelierszaak wachten. De mannen werkten goed samen, er was een duidelijke rolverdeling. Eén van hen sloeg met een voorhamer de etalageruit kapot en ging samen met een andere man de winkel binnen. De derde man stond volgens getuigen op de uitkijk en had een vuurwapen vast. Binnen vernielde de man met de voorhamer alle vitrines, terwijl de andere man zoveel mogelijk sieraden pakte en dit in bigbags stopte. De hele snelkraak duurde slechts een paar minuten.

Na de snelkraak vluchtten de daders via de Nunspeterweg in Vierhouden richting de A28, waar ze de oprit bij Nunspeet/Elspeet opreden. Ze zijn voor het laatst gezien ter hoogte van de afslag Harderwijk/Lelystad. Ze reden in een nieuwe Volkswagen Golf met ledverlichting en gestolen kentekenplaten. De kentekenplaten waren tien minuten voor de inbraak gestolen van een auto die geparkeerd stond op een parkeerplaats aan de Cederhof in Vaassen.

Vragen

  • Weet jij wie deze vier mannen zijn? Mogelijk in combinatie met de Volkswagen Golf?
  • Heb je meer informatie over deze snelkraak?
  • Heb je iets opvallends gezien diezelfde nacht op de parkeerplaats toen de kentekenplaten werden gestolen?
  • Kun je meer vertellen over de gebruikte vluchtauto?
  • Weet je waar de gestolen sieraden zijn gebleven?

 

Contact opnemen

Informatie doorgeven kan via de gratis tiplijn op 0800-6070 of via het onderstaande tipformulier. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800 7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=qumK4jkx10w

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=jch0fg3mvKc

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening