Ga naar content

Brandstichting - Zuiderparklaan - Den Haag

Op donderdag 9 maart rond 04.00 uur is er brandgesticht in een restaurant aan de Zuiderparklaan in Den Haag. De brandstichter is goed in beeld gebracht.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Uit onderzoek bleek er voor de brandstichting een steen door een raam van het restaurant te zijn gegooid. Daarna is er door het gat van het raam brandbare vloeistof naar binnen gegooid. De brandweer was gelukkig snel ter plaatste en heeft de brand geblust. De brand is gesticht naast het portiek van meerdere woningen. Behalve een aanzienlijke schade is er dus gelukkig niemand gewond geraakt. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van een persoon met een opvallende broek met lichte vlakken op de bovenbenen. Op de beelden is te zien dat deze persoon aan komt lopen richting het restaurant en kort daarna wegrent na de brandstichting, de Zuiderparklaan op richting de Doorwerthstraat. 

Vragen

Heeft u informatie over deze verdachten of heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen (TCI) 088-9645044. 

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening