Ga naar content

Insluiping - Industrieweg - Maarssen

Wanneer een groep cursisten in Maarssen druk bezig is met een opleiding, sluipt een inbreker in bij een ander lokaal. Hij steelt een aantal kostbare spullen. De man staat redelijk goed op beeld. Weet jij wie dit is?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Vrijdagmiddag 10 februari wordt in een pand aan de Industrieweg les gegeven aan een groep cursisten. Wanneer de groep even naar een ander lokaal vertrekt, ziet een insluiper kans om het lokaal binnen te gaan en een aantal kostbare spullen mee te nemen. Dit wordt ontdekt, wanneer de groep weer terugkomt in het lokaal.

De camerabeelden worden meteen bekeken en daarop is te zien dat een man op zijn fiets bij het pand aankomt. Hij gaat naar binnen en komt een aantal minuten later weer uit het pand gelopen. Maar nu met een laptoptas. Deze was van een van de cursisten.  De man neemt meerdere rijbewijzen mee, een aantal ID-kaarten, bankpassen, OV-kaarten, airpods, contant geld en nog wat andere spullen.

Signalement verdachte
- Man
- licht getint uiterlijk
- kort donker haar met inhammen aan beide kanten
- getrimde baard
- donkere jas met capuchon
- zwarte handschoenen
- oranje- / roodkleurige broek
- wit met zwarte sneakers

Vragen

Weet jij wie deze man is?

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=KdwjFRBJVSs

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening