Direct naar de inhoud

Steekincident – Calvariestraat – Maastricht

Maandagmiddag werd rond 16:30 uur een man gestoken door een nog onbekende verdachte. De politie is in haar onderzoek op zoek naar getuigen danwel camerabeelden.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Het steekincident werd vooraf gegaan door een conflict tussen twee personen. De verdachte was een man die volgens getuigen een donkere huidskleur, een slank tot normaal postuur had. Verder droeg hij een beige gewatteerde jas met daaronder een hoodie. Ook droeg hij een donkere broek. De voorkant van de broek was voorzien van witte vlakken.  De verdachte ging er na het incident te voet vandoor over de Calvariestraat in de richting van de Hertogsingel. Het slachtoffer raakte lichtgewond.

Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. Heb je meer informatie over het steekincident? Heb je de verdachte zien lopen of was je getuige van het incident? Neem dan contact op via 0800-6070, onderstaand tipformulier of deel informatie anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Heb je het incident vastgelegd op camerabeelden? Deel deze dan via www.politie.nl/upload

 

 

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening