Ga naar content

Vernieling – Robert Baeldestraat – Rotterdam Oost

De deur van een appartementencomplex aan de Robert Baeldestraat in Rotterdam Kralingen werd op 26 juni door een onbekende man vernield. Deze dader staat op beeld. Wie (her)kent hem? Bel de politie!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Een getuige zag de man op die bewuste zondagochtend voor de toegangsdeur van het appartementencomplex staan. De getuige begroette de man en liep naar binnen, maar hield de man wel in de gaten. Hij leek namelijk een ongezonde belangstelling voor daar geparkeerde fietsen te hebben.

Ervandoor
Toen de man doorkreeg dat de getuige hem in de gaten hield, kwam hij op de getuige afrennen. Deze rende verder naar binnen, kon nog net een door tweede toegangsdeur komen en die snel sluiten. De onbekende man trapte een aantal keer tegen de dichte toegangsdeur, vernielde een ruit ervan, maar kwam er niet doorheen. Uiteindelijk ging hij er op een van de geparkeerde fietsen vandoor. Er is aangifte gedaan en de politie doet onderzoek.

Heeft u informatie?
Nog steeds is informatie welkom, dus weet u wie de dader is? Neem dan contact op via 0900-8844, anoniem op 0800-7000 of heel gemakkelijk via onderstaand tipformulier. 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=DIBZQcArGfA

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening