Ga naar content

Inbraak in auto - Loostraat - Loo

Aan de Loostraat in Loo (gemeente Duiven) en aan de Zwarteweg in het naburige Groessen stal een inbreker in één nacht een paar honderd euro. Herken jij hem? Tip ons!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

In een huis aan de Loostraat liggen bewoners op 28 juni nietsvermoedend te slapen. Camerabeelden laten zien dat een man probeert in te breken, maar dat lukt niet. Vervolgens loopt hij achterom. Daar heeft hij meer geluk. Uit de niet afgesloten werkbus van de bewoners steelt hij contant geld. De volgende dag blijkt dat de man bij meerdere buren hetzelfde heeft geprobeerd. Hij komt op diverse camerabeelden voorbij. 

Groessen

Dezelfde man bezoekt die nacht een bedrijf aan de Zwarteweg in Groessen. Op beelden van een bewakingscamera is te zien hoe hij heel rustig over het terrein loopt. Voorzichtig opent hij een deur, waarna hij met een zaklamp naar binnen schijnt. Later constateert de eigenaar verschillende vernielingen, onder meer aan een autoportier en een kasdeur. Ook mist er briefgeld uit een geldkistje. 

Signalement

De man droeg een blauwe broek, zwarte schoenen en een donkerblauwe jas met capuchon, die hij over zijn hoofd had getrokken. Zijn gezicht was grotendeels afgedekt. De beelden zijn niet heel duidelijk, maar herken jij de man toch? Of denk je te weten wie dit is? Geef het dan aan ons door!

Contact
Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

(Groessen 2023291933)

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=WJOGL6IEWSw

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening