Ga naar content

Diefstal uit woning – Reigerlaan - Heemstede

In de nacht van zondag 16 juli op maandag 17 juli 2023 is er ingebroken in een woning aan de Reigerlaan in Heemstede. De inbreker is vastgelegd op camera. Herkent u de verdachte? Of heeft u andere informatie over de zaak? Bel direct de politie via 0900-6070.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

In de nacht van zondag 16 op maandag 17 juli 2023 vindt tussen 03.00 en 04.00 uur een diefstal uit een woning van een gezin in Heemstede plaats. De bewoners liggen op dat moment te slapen en ook is er een kinderslaapfeestje aan de gang. Niemand heeft iets gemerkt van de inbraak. Vanwege het slaapfeestje stond het alarm uit.

De inbreker is zo’n 40 minuten binnen geweest en verlaat uiteindelijk de woning met een gevulde rugzak. Hij heeft onder andere bankpassen, telefoons en een Playstation weggenomen. 

In de ochtend van maandag 17 juli ontdekken de bewoners dat er is ingebroken en dat er spullen zijn weggenomen. De politie is direct gealarmeerd.

Signalement verdachte:
            - Man
           -Tussen de 20 en 40 jaar
           - 1.70 tot 1.80 meter lang 
           -Slank/tenger postuur
           -Donker haar
           -Baardje en snor
           -Hij droeg een twee kleurige korte broek tot de knieën, een licht kleurig T-shirt en een licht kleurige pet met sticker boven op de cap. Verder droeg hij een donkerkleurig schoudertasje en had hij meerkleurige sportschoenen aan met een reflecterend vlak aan de zijkant en een lichte zool met donkere onderzijde, mogelijk van het merk: Asics
 

Vragen

Herkent u de verdachte? Wellicht in combinatie met zijn kleding en schoudertasje. Of heeft u andere informatie over deze zaak? Bel de Opsporingstiplijn via 0900-6070. U kunt ook geheel anoniem (M) tippen via telefoonnummer 0800-7000. Graag onder vermelding van zaaknummer: 2023152742

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening