Direct naar de inhoud

Diefstal drogisterij - Sint Jorisstraat - Amersfoort

Op zaterdag 10 februari lopen twee mannen een drogisterij binnen gelegen aan de Sint Jorisstraat in Amersfoort. In slechts 3 minuten nemen de mannen voor meer dan €1500 aan producten mee. Wie zijn zij

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Rond 16:32 uur lopen twee mannen het filiaal binnen. Zij komen niet om te shoppen, maar lopen direct af op de gezichtsverzorging. Onderweg ernaar toe wijst verdachte 1, waar verdachte 2 moet gaan graaien. Verdachte twee stopt meerdere producten in zijn jas, waarna de eerste verdachte is aangekomen bij de gezichtsverzorging. Hij leegt de gehele plank met producten en stopt die in de tas, die de verdachte bij binnenkomst had meegenomen.

Verdachte heeft er nog geen genoeg van en neemt nóg meer producten mee, die hij vervolgens onder zijn jas wegstopt. Na drie minuten verlaten de mannen de winkel. De tas die ze mee hadden was vermoedelijk geprepareerd, want de alarmhekken bleven helaas uit. Helaas was het na drie dagen wederom raak en weet de eerste verdachte wederom producten mee te nemen zonder die af te rekenen.

Wie zijn deze mannen of waar verblijven zij? Wij komen het graag te weten. Heeft u informatie? Tip die dan gratis via 0800-6070 of geheel anoniem via 0800-7000.

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening