Ga naar content

Bankmedewerkerfraude – Binnenwegplein – Rotterdam Centrum

Op het Binnenwegplein in Rotterdam wordt op 15 februari gepind met de pas die twee dagen daarvoor is weggenomen van een 78-jarige man uit Rotterdam. De pinner staat op beeld. Laat het weten als u hem (her)kent!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Het slachtoffer kreeg op 13 februari een telefoontje van een onbekende man op een anoniem nummer. Hem werd verteld dat er geld van zijn rekening was afgehaald en dat er iemand bij hem langs zou gaan om hem te helpen. Er kwam daadwerkelijk een man langs die het slachtoffer van alles wijs maakte en hem zelfs bang wist te maken. De 78-jarige man gaf hem uiteindelijk contant geld mee én zijn pasje met pincode. Uiteindelijk werd de man voor ruim 10.000 euro bestolen. Een dag later werd nog een poging gedaan om zijn zijn rekening nog verder leeg te trekken, maar toen had het slachtoffer zich al gerealiseerd dat hij bestolen was en was zijn rekening geblokkeerd.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=C9CHFqIGdzk

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening