Ga naar content

Winkeldiefstal – Kruisstraat – Genemuiden

Aan de Kruisstraat in Genemuiden stal een man uit een drogist voor zo’n 1.300 euro aan make-up. Denk jij te weten wie deze man is? Laat het ons weten!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De man liep aanvankelijk een paar rondjes door de winkel. Tegenover de stelling met make-up paste hij een paar sneakers, maar daar kwam hij niet voor. Want even later bleek wat het echte doel van zijn bezoek aan de winkel was: make-up stelen. Hij droeg een bruine bodywarmer met diepe binnenzakken; daar stopte hij 43 lipsticks en 21 mascara’s in. Bij de uitgang maakte hij nog een praatje met een medewerker. Vervolgens verliet hij de winkel.

Contact

Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=wpaoXy9ngsc

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening