Ga naar content

Explosie - Vincent van Goghlaan - Haarlem

Op dinsdagnacht 16 januari rond 01:05 uur is een explosief afgegaan bij een woning op de Vincent Van Goghlaan. De politie doet onderzoek. Weet u meer? Neem dan contact met ons op.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De explosie was bij het balkon aan de achterzijde van de woning. Vlak na de explosie is een man gezien in een legerjas met capuchon. Mogelijk is deze man gewond geraakt aan zijn hand bij de explosie. Nadat hij het explosief gooit richting het balkon, rent hij weg in de richting van het Reinaldahuis aan de Leonard Springerlaan.

Heeft u iets gezien, heeft u beelden van bijvoorbeeld een deurbelcamera of dashcam, of heeft u andere informatie over de explosie? Laat het ons weten via het tipformulier of bel met de politie, 0900-8844.

Wilt u liever anoniem blijven? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

M. is het onafhankelijke meldpunt waar u anoniem informatie kunt geven over criminaliteit. Elk stukje informatie, hoe klein ook, kan het verschil maken. M. zorgt ervoor dat de informatie bij de politie en andere opsporingsinstanties terechtkomt, maar dat de melder onbekend blijft.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=f2PtljL1GEc

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=