Ga naar content

Zware mishandeling - Hubertuspark - Den Haag

Op maandagmiddag 9 oktober rond half vijf hebben voorbijgangers in het Hubertuspark een zwaar gewonde man aangetroffen. In de uitzending een getuigenoproep.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Net voor het aantreffen van deze zwaar gewonde man zien ze twee mannen het park uit rennen. Zij renden weg in de richting van de Waalsdorperweg en de Van Berwaerdeweg. De twee mannen hadden volle tassen en één man een fles drank in zijn handen. Het wil niet zeggen of deze twee mannen iets te maken hebben gehad met deze zware mishandeling maar de politie wil hen graag spreken. Het gaat om een blanke man, ongeveer 170cm lang. Een normaal postuur. Licht donker haar en een stoppelbaard. Hij droeg een korte sportbroek en een donker shirt met een witte opdruk. Deze man had een grote volle Albert Heijn tas bij zich. 
De andere man is ook blank maar heeft zwart kortgeknipt haar. Ook deze man heeft stoppels. Hij droeg een donkere pet. Een lange broek. De kleding was een soort sportkleding die los zat. Het 33- jarige slachtoffer heeft een tijd in coma gelegen en heeft een operatie ondergaan. Hij is inmiddels aan het revalideren. In de uitzending een getuigenoproep. 

Vragen

Heeft u informatie over deze verdachten of heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. 

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening