Ga naar content

Zware mishandeling - Parallelweg - Den Haag

Op vrijdagochtend 12 januari rond 5.15 uur werd in de bosjes van de Parallelweg, nabij het Haags Openbaar Vervoer Museum, een 22- jarige vrouw zwaar gewond aangetroffen. Het onderzoeksteam is op zoek naar drie specifieke getuigen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Het slachtoffer werd vervoerd naar het ziekenhuis. Na uitgebreid onderzoek kon op zondag 14 januari een 30- jarige man worden aangehouden voor betrokkenheid bij deze zware mishandeling. Uit onderzoek is gebleken dat de mishandeling rond 3.20 uur heeft plaats gevonden en dat er rond 5.15 de melding werd gedaan. Het slachtoffer heeft daar dus bijna twee uur gelegen. De politie is op zoek naar getuigen die in de tussenliggende tijd in die omgeving zijn geweest. Het onderzoeksteam is op zoek naar drie specifieke getuigen. Het gaat om een fietser rond 3.27 uur, met een lichte broek, donkere jas en witte schoenen. Ook komt de politie graag in contact met twee voetgangers die daar rond 3.40 uur en 3.45 uur liepen. Een van de voetgangers was in het zwart gekleed en de andere voetganger had een lichte jas en een donkere broek aan. Verder is de politie nog op zoek naar mensen die in de nacht van donderdag 11 januari en vrijdag 12 januari tussen 03.00 uur en 05.15 uur in die omgeving wat opvallends hebben gezien of gehoord. In de uitzending een uitgebreide getuigenoproep. 

Vragen

Heeft u informatie over deze verdachten of heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen (TCI) 088-9647543. 

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening