Ga naar content

Ongeluk - Oud Kamperweg - Ens

Op de N765 bij Ens zijn vrijdagmiddag 29 maart een auto en een bestelbus met elkaar in botsing gekomen. Bij het ongeluk raakten drie personen gewond. De politie doet onderzoek. Heeft u dashcambeelden of heeft u het ongeluk zien gebeuren? Deel het met ons!

???tipform.titel???

???tipform.omschrijving???

???opsporing.omschrijving???

De aanrijding gebeurde rond 13:50 uur op de Oud Kamperweg met de kruising Zwartemeerweg. Door nog onbekende oorzaak raakten twee voertuigen uit tegengestelde richting elkaar frontaal. Hulpdiensten kwamen snel ter plaatse. Ook is er een traumahelicopter geland. De bestuurder van het bestelbusje een 77-jarige man uit Rutten raakte gewond. Ook de inzittenden van de auto een 32-jarige man en een 23-jarige vrouw uit Zwolle liepen verwondingen op.

Tips of camerabeelden?
Het OTV (Opsporingsteam Verkeer) doet, in samenwerking met de FO-Verkeer en het basisteam onderzoek naar de toedracht en omstandigheden van de aanrijding. Om te kunnen reconstrueren wat er precies is gebeurd, komen we heel graag in contact met getuigen. Mogelijk is er nog een derde auto betrokken geweest bij het ongeluk. Weet u daar meer over? Deel dat met ons! Bel 0900-8844 of deel u info of beelden via het tipformulier.