Ga naar content

Beroving - Oude Watering - Rotterdam Zuid

Op de Oude Watering in Rotterdam werd op 21 maart 2024 rond 21:10 uur een 17-jarige jongen beroofd van zijn scooter. De politie zoekt getuigen én beelden. Bel 0900-8844 als u ons kan helpen!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Rond 21.10 uur ontving de politie de melding van de diefstal met geweld. Direct erna gingen agenten ter plaatse en werd het slachtoffer gevonden. Het gaat om een 17-jarige jongen uit Rotterdam. Onder bedreiging van een vuurwapen en met geweld werd zijn scooter meegenomen door twee daders. Het gaat vermoedelijk om twee (jonge) mannen tussen de 175-180 cm groot met een donkere huidskleur. Het tweetal reed op een zwarte scooter zonder kappen. Beide daders droegen een bivakmuts.

Onderzoek
Het politieonderzoek is gelijk opgestart, maar er is nog niemand aangehouden. Brengt u daar verandering in? Was u getuige van de beroving of - nog beter - weet u wie de daders zijn? Laat het ons weten! Ook beelden van bijvoorbeeld een deurbelcamera of dashcam zijn zeer welkom! Bel de politie op 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=UGK2EXdJfcQ

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening