Ga naar content

Inbraak en bedreiging – Eibergsestraat – Haaksbergen

Aan de Eibergsestraat in Haaksbergen stalen inbrekers een kluis. De buurman ging achter de twee aan en werd bedreigd. Weet jij wie de verdachten zijn? Laat het ons weten!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De mannen kwamen aanlopen en bedekten hun gezichten bij het zien van de bewakingscamera. Ze liepen naar de achterzijde van de woning. Een klein half uur later verlieten ze het pand met een kluis. Een buurman hoorde gerommel en dacht dat er was ingebroken in zijn werkbus. Hij rende samen met zijn broer achter de verdachten aan. In hun vlucht gooiden de inbrekers de kluis van zich af. Toen de buurman vlakbij één van de mannen was, draaide deze zich om en bleek hij een moker in zijn hand te hebben. De buurman schrok hiervan en staakte de achtervolging. De verdachten stapten snel in een auto die aan kwam rijden met een geopende achterklep. Voordat hij wegreed, bedreigde de bestuurder van de auto de buurman.

Vragen

  • De verdachten hadden hun gezichten goed afgedekt, maar herken je hen misschien toch? Bekijk de bewegende beelden in de video onderaan deze pagina.
  • Heb jij informatie opgevangen over deze inbraak en/of bedreiging?

Neem dan contact met ons op!

2024040768

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=ZBG8ZPVpxdc

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening