Ga naar content
Mijn buurt: 
  Verander locatie

  Tips gevraagd over dood George Ilahi

  Het rechercheteam dat de gewelddadige dood van George Ilahi onderzoekt, roept de hulp van het publiek in.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  De 58-jarige manĀ is donderdag 6 december aan het einde van de middag dood aangetroffen in zijn woning aan de Watermolen. George is door geweld om het leven gebracht, op of kort voor 6 december 2012.

  Nadat een paar dagen niets van George was gehoord, is hij rond 17.00 uur in zijn woning ontdekt door een bekende die op visite kwam. Deze keek naar binnen en zag George liggen. Na het inschakelen van de politie werd duidelijk dat George door een misdrijf om het leven was gebracht.

  Informatie over het slachtoffer?

  George Ilahi was een 58-jarige man van Surinaamse afkomst. Hij woonde alleen in zijn woning aan de Watermolen en fietste regelmatig door de buurt.

  Politie heeft nog vragen

  Woordenwisseling
  In juni 2012 zou George op straat achter zijn woning een woordenwisseling hebben gehad met een man. De man zou in een zwarte BMW rijden. Signalement van deze man: Getint uiterlijk, ongeveer 1.90 meter lang, ongeveer 30 jaar en hij had een gouden tand.De politie wil graag in contact komen met deze man en/of met personen die deze man kennen.

  Gesproken op of na 3 december 2012?
  Wie heeft George op of na maandag 3 december 2012 nog telefonisch of persoonlijk gesproken?

  Twee tassen van de DEKA-markt
  Een getuige heeft verklaard het slachtoffer 3 december 2012 kort voor 15.15 uur nabij de rotonde op de Weel in Hoorn te hebben gezien. George liep met twee tassen van de DEKA-markt in de richting van zijn woning aan de Watermolen. Zijn er wellicht meer getuigen die hem toen gezien hebben?

  Twee mannen in blauwe/donkergrijze Renault Clio
  Een getuige heeft verklaard dat er regelmatig twee mannen (mogelijk Antilliaans) bij het slachtoffer op bezoek kwamen. Waarschijnlijk ook op 3 of 4 december 2012.

  Dit tweetal zou gebruik maken van een blauwe en/of donkergrijze Renault CLIO. Het onderzoeksteam wil graag met deze getuigen spreken. Wie weet wie deze mannen zijn?

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening

  Op de hoogte blijven via RSS

  Klik op onderstaande link om u te abonneren op de RSS feed van dit dossier.

  RSS feed Tips gevraagd over dood George Ilahi