Ga naar content
Mijn buurt: 
Utrecht Leidsche Rijn +5.0km
  Verander locatie

  Moord Stefan Regalo Eggermont in de Conradstraat

  Update 7 oktober 2014

  Aanhouding

  Eind juli 2014 is een man (26) uit Amsterdam gearresteerd in verband met verboden wapenbezit, omdat hij thuis een pistoolmitrailleur had. Door forensisch onderzoek is nu vast komen te staan dat dit het automatische wapen is waarmee Stefan Regalo Eggermont is omgebracht.

  Schutter

  De politie gaat er vooralsnog niet van uit dat de aangehouden man de schutter is. Inmiddels is de zaak wel verder in een stroomversnelling gekomen, waardoor er nu een beter signalement van de schutter is:

  • man;
  • enigszins getinte huidskleur: Noord Afrikaans of Zuid Europees;
  • 18 - 24 jaar;
  • ongeveer 170 cm;
  • kort zwart haar dat aan de zijkanten opgeschoren was;
  • hij droeg zwarte bovenkleding en een lichte spijkerbroek.

  Volkswagen Polo

  Vlak na het schieten is een zwarte oud model Volkswagen Polo rijdend gezien, in de buurt van de in brand gestoken vluchtauto die op de Flevoparkweg is gevonden. De Polo reed toen op de Zuiderzeeweg richting Amsterdam Noord. Het Nederlandse kenteken van deze Polo begint met 70-RX-..

  De Volkswagen Polo is ook zo’n twee uur voor de moord op Stefan gezien. Die nacht van zaterdag 12 op zondag 13 juli, rond 23.50 uur, kwam hij uit de richting van Amsterdam Noord en ging richting de Zuiderzeeweg. We willen graag weten wie die zwarte oudere Polo die nacht in de buurt van Flevoparkweg heeft gezien of bij de Conradstraat waar Stefan is doodgeschoten. Uiteraard willen we ook graag weten wie de inzittenden waren.

  Overzichtskaart Volkswagen Polo

                                                                                ( Klik voor een vergroting )

  Aanvullende vragen

  • Wie (her)kent aan de hand van het signalement mogelijk de dader?
  • Wie heeft de zwarte oud model Volkswagen Polo met kenteken 70-RX- .. in de nacht van 12 op 13 juli gezien bij de Flevoparkweg of bij de Conradstraat en/of weet wie daarin zaten?

  Tips

  Heeft u antwoord op (een van) de vragen of heeft u andere informatie die mogelijk met deze zaak te maken kan hebben? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw tip telefonisch doorgeven via de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Uw tip anoniem doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Team Nationale Criminele Inlichtingen is bereikbaar op het telefoonnummer: 079-345 8 999.

  Update 1 oktober 2014

  Op de uitzendingen van 23 en 24 september van Opsporing Verzocht, Bureau 020 en Bureau NH zijn meerdere tips binnengekomen over de moord op het ‘verkeerde’ slachtoffer Stefan Regalo Eggermont. De meeste tips gingen over de ‘kerende auto’ in de Czaar Peterstraat. Met andere tips zijn we nog druk bezig.

  Ook de bestuurder van die ‘kerende auto' heeft zich naar aanleiding van deze beelden gemeld. We hebben inmiddels uitgebreid met de bestuurder gesproken en het blijkt dat hij verder niets met het misdrijf te maken heeft.

  Zwarte Volkswagen Polo

  Wel vragen we nog graag de aandacht voor het volgende: in de buurt van de uitgebrande -vermeende- vluchtauto van de daders, is een oud model, zwarte Volkswagen Polo opgevallen. Dit was rond de het tijdstip van de 112-melding over de brandende auto, dus omstreeks 01:42 uur. Deze auto had een Nederlands kenteken beginnende met 70-RX-... Van deze auto is gezien dat het op de IJburglaan reed in de richting van Amsterdam Noord.

  We willen graag weten of deze zwarte Volkswagen Polo in de nacht van 12 op 13 juli is gezien nabij de Flevoparkweg, hoeveel inzittenden deze auto had en hoe de inzittenden eruit zagen.

  Overzichtskaart route zwarte Volkswagen Polo

                                                                                ( Klik voor een vergroting )

  Deel het artikel op social media

  Deel artikel via: