Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
  Verander locatie

  Liquidatie Hans Nijman

  Op woensdagavond 5 november 2014 werd even na 20.30 uur vechtsporter Hans Nijman (55) in Beverwijk doodgeschoten. Na het lesgeven bij sportschool de Meer stapt hij op het parkeerterrein tussen het Slangenwegje en de Meerstraat in zijn auto. Hij werd vrijwel direct onder vuur genomen en stierf ter plekke.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Slachtoffer
  Hans Nijman was sportschoolhouder, freefighter en voormalig Nederlands kampioen karate. Volgens geruchten werden zijn spieren ook nogal eens ingezet om ruzies in de criminele wereld wat kracht bij te zetten.

  Sportschool Cardio Fitness
  Op woensdagavond 5 november 2014 gaf hij tussen 18.00 en 19.00 uur les bij sportschool Cardio Fitness in Beverwijk.

  Sportschool de Meer
  Daarna ging hij meteen door naar de sportschool De Meer aan de Meerstraat in Beverwijk, waar zijn volgende les al weer om 19.30 uur begon en tot 20.30 uur duurde. Hierna liep hij naar zijn auto, die op de parkeerplaats stond tussen het Slangenwegje en de Meestraat. Rond 20.40 uur werd Hans Nijman in zijn auto onder vuur genomen. Hij stierf ter plekke.

  Vluchtroute auto van de daders
  Direct na de moord zijn de daders rond 20.40 uur vanaf het parkeerterrein bij de kerk in Beverwijk gevlucht naar Velserbroek. Waarschijnlijk is dit de route die ze hebben gereden.

  Vluchtauto

  Golf R32

  Op de Hofgeesterweg in Velserbroek werd de auto van de vermoedelijke daders brandend aangetroffen. Het betrof een gestolen zwarte Volkswagen Golf R32, die al in 2010 in Frankrijk was ontvreemd. Er zat een nagemaakt kenteken op: 6-SZF-63.

  Opsporing Verzocht
  Hierbij de link naar de uitzending van Opsporing Verzocht van 12 november jl.

   

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening

  Op de hoogte blijven via RSS

  Klik op onderstaande link om u te abonneren op de RSS feed van dit dossier.

  RSS feed Liquidatie Hans Nijman