Ga naar content
Mijn buurt: 
vaals +10.0km
  Verander locatie

  De zaak

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  In de nacht van 30 op 31 mei 2017 kwam een 39-jarige man in zijn woning aan de Koempel om het leven. Hij werd doodgestoken, nadat hij eerst door zijn belagers ernstig mishandeld werd. Een Team Grootschalig Onderzoek (TGO) is sinds mei 2017 met het onderzoek naar de dood van de 39-jarige man bezig.

  Opsporing Verzocht

  Het landelijke opsporingsprogramma Opsporing Verzocht besteedde op 6 juni 2017 al aandacht aan deze gewelddadige overval. Tijdens een uitzending van Opsporing Verzocht op 22 mei 2018 werd er opnieuw aandacht gevraagd voor het oplossen van dit misdrijf. Daarnaast is er door de Hoofdofficier van Justitie van het Arrondissementsparket in Limburg een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip, die leidt naar de aanhouding en vervolging van de verdachte(n) in het onderzoek naar een gewelddadige overval met dodelijke afloop.

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=MMDlDAXYD30

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening