Ga naar content
Mijn buurt: 
helmond +25.0km
    Verander locatie

    Overleden man woning Bergen

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    In een woning op de Roefsstraat in het Limburgse Bergen is dinsdag 26 november een dode man aangetroffen. Dit betrof de 58-jarige bewoner. De politie gaat uit van een misdrijf. Meerdere scenario’s worden mogelijk geacht en onderzocht.

    TGO
    De dag na de vondst van het lichaam werd een Team Grootschalige Opsporing (TGO) met daarin twintig medewerkers opgericht om de zaak te onderzoeken.

    Onderzoek
    De eerste week van het onderzoek hebben medewerkers van forensische opsporing onderzoek gedaan in de woning waar het lichaam is aangetroffen. Daarnaast is geïnvesteerd op buurtonderzoek en het horen van mogelijke getuigen.

    Identificatie slachtoffer
    De identificatie van het slachtoffer liet enkele dagen op zich wachten. Dit komt doordat forensische experts eerst zorgvuldig onderzoek deden en wilden voorkomen dat het sporenbeeld verstoord werd. Uiteraard waren er wel sterke vermoedens over de identiteit van het slachtoffer. Na onderzoek op het lichaam werden deze vermoedens bevestigd en kon defintief gesteld worden dat het slachtoffer de 58-jarige bewoner van het huis aan de Roefsstraat was.  

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening