Ga naar content
Mijn buurt: 
Oldenzaal +25.0km
  Verander locatie

  Onderzoek naar de moord op Daan Mellée

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  De 26-jarige Daan Mellée werd dinsdagmiddag 3 juli 2018 dood aangetroffen in een woning aan het Oosterveld in Enschede. Hij is omgekomen door een misdrijf. De politie heeft veel vragen rondom zijn dood.

  Via het regionale opsporingsprogramma Onder de Loep (RTV Oost) en Opsporing Verzocht vroeg de politie aandacht voor het onderzoek naar de moord op Daan. In dit dossier leest u de stand van zaken van het onderzoek, ziet u de vragen die het onderzoeksteam nog heeft en kunt u de beelden terugkijken van Onder de Loep en Opsporing Verzocht.

  Het slachtoffer woonde samen met zijn vriendin. Beide kampten met een drugsverslaving, wat de nodige problemen veroorzaakte in hun relatie. Zondagavond 1 juli organiseerde het stel nog een barbecue met vrienden, aansluitend volgde een bezoek aan een Bingo café in Glane. Doordat de sfeer omsloeg en er ruzie ontstond, gingen Mellée en zijn vriendin afzonderlijk naar huis.

  Molenstraat

  Iets later die avond, rond middernacht, besloot het stel opnieuw samen de stad in te gaan. Ze werden door gezamenlijke vrienden thuis opgehaald, maar in de auto liep de spanning opnieuw op. Op de Molenstraat stapte Mellée met twee vrienden uit. Ze liepen naar het station. Toen ze terugkeerden bleek de auto met zijn vriendin tot ongenoegen van Daan weggereden te zijn. Hij sommeerde ze terug te keren waarna hij agressief werd tegen de bestuurder, maar ook zijn vriendin kreeg het te verduren. Nadat het uitliep op een handgemeen, vervolgen ze beide hun eigen weg.

  Commotie

  Maandag 2 juli, rond 05.30 uur, hoorden de buren nog commotie in de woning van het stel. Op het moment dat zijn vriendin vertrok, was Daan Mellée nog in leven.

  Laatste levensteken

  Het laatste levensteken van Mellée was een door hem ontvangen telefoongesprek op maandagochtend 2 juli rond 10.20 uur.

  Beloning

  Voor de gouden tip over de dood van Daan Mellée is een beloning uitgeloofd van 15.000 euro.

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening