Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Papenhoven +5.0km
  Verander locatie

  Sieraden - diverse locaties - Limburg

  Dinsdag 9 januari werd een 60-jarige man aangehouden in Susteren. Hij werd aangehouden in een heterdaadsituatie tijdens een insluiping in een woning. In het onderzoek naar deze verdachte werd in zijn telefoon een foto van sieraden aangetroffen. De politie komt graag in contact met de rechtmatig eigenaar van deze sieraden.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  De 60-jarige man wordt verdacht van meerdere insluipingen en zit sinds de aanhouding vast. Hij wordt verdacht van een reeks insluipingen die in de periode van 2021 t/m 2023 plaatsvonden in Nederlands en Belgische Limburg. Daarbij werden telkens sieraden en geld ontvreemd. In het onderzoek naar deze verdachte en de insluipingen waarvan hij wordt verdacht, is zijn telefoon nader onderzocht. Daarop is onder andere de foto van deze sieraden aangetroffen. Mogelijk zijn deze buitgemaakt bij een eerdere insluiping, inbraak of diefstal. De foto in kwestie zou volgens de gegevens op de telefoon medio december 2023 gemaakt zijn.

  De politie komt heel graag in contact met de rechtmatig eigenaar van deze goudkleurige sieraden. Herkent u de sieraden? Of bent u de eigenaar? Neem dan contact op via 0800-7000 (osporingstiplijn) onderstaand tipformulier.

   

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening