Ga naar content
Mijn buurt: 
Dinxperlo +5.0km
    Verander locatie

    Wie heeft informatie over dode man?

    Vlakbij de Duitse grens in Breedenbroek, bij Dinxperlo, trof een voorbijganger in de vroege ochtend van vrijdag 6 augustus het lichaam aan van een dode man. De man lag zonder schoenen aan in het gras van een doodlopende weg. Hoewel er nog wordt onderzocht waaraan het slachtoffer is overleden, staat vast dat hij niet aan een natuurlijke dood is gestorven.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Vindplaats
    De plek waar het lichaam gevonden is ligt aan een kleine, afgelegen zijweg van het Beggelderpad. Deze afgelegen zijweg leidt naar een kuilvoeropslag en loopt dood. Het grenst aan de N317 die vanuit Doetinchem naar de grensovergang bij Dinxperlo leidt.

    Slachtoffer
    Het slachtoffer is de in 1959 in Zonguldak in Turkije geboren Isamil Yamak. Het lijkt erop dat hij pas enkele weken in Nederland of in Duitsland was. De politie komt graag in contact met iedereen die Ismail kort voor zijn dood heeft gezien of gesproken en weet waar hij verbleef.

    Geen schoenen
    Opvallend is dat de man geen schoenen droeg. Omdat zijn sokken van onderen helemaal schoon waren, is het goed mogelijk dat het slachtoffer elders is overleden en zijn lichaam later op de vindplek is neergelegd. Dit kan zijn vanuit Duitsland vanuit de richting van Anholt of Bocholt of vanuit Nederland, vanuit de richting Doetinchem.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=eZOG8BVzjg4

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening