Ga naar content
Mijn buurt: 
Rijssen +5.0km
  Verander locatie

  Snelkraak - Haarstraat - Rijssen

  Op 14 oktober was er een snelkraak bij een kledingwinkel aan de Haarstraat in Rijssen. De daders hebben niets buit kunnen maken, maar er is wel flinke schade aan het pand.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Rond 04.15 uur kwamen vier mannen aanrijden in een Volkswagen Golf, met sportieve velgen en een gekleurde led-strip aan de voorzijde in de grill. Op de auto zaten gestolen kentekenplaten. Die zijn diezelfde nacht rond 04.00 uur gestolen aan de Postelstraat in Laren. De volgende dag werd de gestolen kentekenplaat, de kleding, handschoenen en bivakmutsen gevonden in Wilp.

  Na de snelkraak zijn de verdachten gevlucht vanaf de Huttenwal richting de krans in Rijssen, uiteindelijk zijn ze op de A1 beland, waarna ze zijn doorgereden richting de A50 bij Arnhem. Ze zijn voor het laatst gezien ter hoogte van de afslag Loenen.

  De daders hebben zich goed vermomd. Maar de bestuurder is minder goed vermomd. Hij draagt een mondkapje en een petje en daardoor is hij beter herkenbaar.

  Vragen

   

  • Wie weet wie deze vier mannen zijn? Mogelijk in combinatie met die Volkswagen Golf?
  • Wie heeft meer informatie over deze snelkraak?
  • Wie heeft er iets opvallends gezien diezelfde nacht op de Postelstraat toen de kentekenplaten werden gestolen?
  • Wie kan er meer vertellen over de gebruikte vluchtauto?
  • Wie kan er meer vertellen over de spullen die zijn achtergelaten?

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=bQ8OcbbVbyw

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening