Ga naar content
Mijn buurt: 
deventer +5.0km
    Verander locatie

    Wie dupeerde een vrouw uit Holten voor duizenden euro’s?

    Op 30 april 2021 werd een 85-jarige vrouw uit Holten gebeld door iemand die zich voordeed als medewerkster van haar bank. De vrouw aan de telefoon beschikte over zoveel vertrouwelijke informatie van het slachtoffer uit Holten, dat het slachtoffer in de veronderstelling was dat zij daadwerkelijk haar bank aan de telefoon had.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Een kwartier later stond er een jongen aan de deur om de pinpas van mevrouw op te halen. Van deze jongen is het volgende signalement bekend:

    - Donkere huidskleur
    - Leeftijd tussen de 25 en 30 jaar
    - Kort, donker, krullend haar
    - Donkere kleding
    - Hij sprak goed Nederlands

    Nog diezelfde dag werd er in Deventer duizenden euro’s opgenomen van de rekening van het slachtoffer en de volgende dag werd er nogmaals voor duizenden euro’s opgenomen in Diemen. Het geld opnemen gebeurde zowel in Deventer als Diemen door dezelfde persoon, hij is te zien op onderstaande beelden. Onduidelijk is of hij ook de man is die de pinpas heeft opgehaald bij het slachtoffer.

    De man die het geld opnam heeft een fors postuur en droeg een zonnebril op met rechthoekige glazen. Verder droeg hij een zwart vest met het motief van Burberry langs de rits, een donkere broek en witte sneakers.

    Vragen

    Wie is deze man die zo veel geld opneemt met een pas dat niet van hem is?
    Geef uw informatie door via onderstaand tipformulier of neem contact op 0800-6070 (gratis).

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=uWKwamMxJuw

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening

    Deel het artikel op social media

    Deel artikel via: