Ga naar content
Mijn buurt: 
Apeldoorn +5.0km
    Verander locatie

    Schietincident - Kervelstraat - Apeldoorn

    In de nacht van woensdag op donderdag 28 oktober ontving de politie iets voor 1.00 uur meerdere meldingen van een beschieting aan de Kervelstraat in Apeldoorn. Een 41-jarige man werd hierbij geraakt en is overleden aan zijn verwondingen.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Vluchtroute 
    De dader was donker gekleed en rende vanaf de Kervelstraat in de richting van de Deventerstraat waar hij vermoedelijk in een auto is gestapt en weggevlucht is in de richting van het centrum van Apeldoorn.

    Scenario’s 
    Er is een zogenaamd Team Grootschalig Onderzoek geformeerd dat de beschieting onderzoekt. Het is niet duidelijk of de schoten ook daadwerkelijk bedoeld waren voor het slachtoffer. Het team houdt rekening met verschillende scenario’s: het kan om een gerichte aanslag gaan, maar het is ook mogelijk dat de beschieting gericht was op een van de andere bewoners of dat er ter vergissing op dit pand is geschoten.

    Ook is niet duidelijk of de schutter alleen handelde of dat er anderen bij betrokken zijn.

     

    Vragen

    - Heeft u de vermoedelijke schutter gezien, of weet u wie hij is?

    - Heeft u in de nacht van woensdag op donderdag 28 oktober tussen 00.45 en 01.00 uur een auto gezien in de Deventerstraat die er normaal niet staat?

    - Was of woont u in de omgeving van de Kervel- en/of Deventerstraat en beschikt u over camerabeelden? Kijkt u deze beelden dan uit en neem contact op als hierop iets te zien is dat mogelijk te maken kan hebben met deze beschieting.

    - Mogelijk is er eerder die avond, of in de dagen ervoor mensen iets opgevallen in de omgeving van de Kervelstraat. Als u iets opvallends heeft gezien, neem dan contact op.

    Informatie doorgeven
    U kunt uw tips doorgeven via onderstaand tipformulier of door te bellen naar de gratis tiplijn 0800-6070.

    Wilt u liever vertrouwelijk of anoniem met de politie praten, dan zijn daarvoor ook mogelijkheden.

    Vertrouwelijk praten kan met Team Criminele Inlichtingen (TCI). Als enige afdeling van de politie mag deze afdeling de gegevens van de bron voor diens veiligheid afschermen. Uw gegevens worden alleen bekend bij het TCI en niet verder intern of in het dossier gedeeld. TCI is bereikbaar op 06 – 16225167.

    Volledig anoniem melden is ook mogelijk. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijke organisatie - en dus geen onderdeel van de politie - die niet naar uw gegevens vraagt en uw telefoonnummer niet kan zien. Alleen als uw informatie niet naar u te herleiden valt, wordt uw tip doorgegeven aan de politie, zonder dat uw gegevens bekend worden. MMA is bereikbaar op 0800-7000. MMA is niet van de politie en geeft alleen uw informatie door als het niet naar u te herleiden valt. U kunt ook volledig anoniem digitaal tippen via www.meldmisdaadanoniem.nl

     

     

     

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=RsCuFlwjIKg

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=BdTFaVKc5VE

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening