Ga naar content
Mijn buurt: 
arnhem +5.0km
    Verander locatie

    Inbraak winkel - Utrechtseweg– Oosterbeek

    Bij een kledingwinkel in Oosterbeek is in de nacht van zondag 31 oktober ingebroken. De inbrekers kwamen binnen door een ruit en een rolluik te vernielen. Op beelden is te zien dat de mannen precies weten waar ze moeten zijn.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Ze lopen direct door naar achteren. Ze pakken meerdere stukken merkkleding uit de rekken en stoppen deze in zwarte tassen. Kort daarna gaat het rookalarm af. Als de rook te zien is, slaat de paniek toe. Eén van de mannen laat een aantal jassen vallen en rent naar de uitgang. De mannen vertrekken na de inbraak op scooters. Eén van deze scooters werd later bij een garagebox aangetroffen. De scooter bleek gestolen.

    • Wie weet wie deze mannen zijn?
    • Wie was er kort in bezit van deze scooter?
    • De inbrekers namen merkkleding van Stone Island en CP Company mee. Wie heeft gezien dat deze ergens te koop zijn aangeboden?

     

     

    Vragen

    Heb je informatie over deze zaak? Of heb je iets verdachts gezien voor, tijdens of na de inbraak in de omgeving van de Utrechtseweg? Neem dan contact met ons op. Bel de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem, bel dan met 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=ClX1Gcvi1KQ

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=XP1whdxynh8

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening