Ga naar content
Mijn buurt: 
culemborg +5.0km
    Verander locatie

    Vuurwerkbom Beusichem

    Op zaterdag 1 januari 2022 werd tussen 00.00 en 00.30 uur een vuurwerkbom afgestoken in het centrum van Beusichem. De schade die de vuurwerkbom heeft aangericht is bijna niet te overzien. Gevels zijn ontzet, ramen zijn gesneuveld, zelfs dakpannen zijn kapot gegaan. De politie ontving veel aangiftes van vernieling en het schadebedrag loopt in de tienduizenden euro’s.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Ook is er veel onrust en gevoel van onveiligheid onder de bewoners van Beusichem. Daarom doet de politie er alles aan om erachter te komen wie hiervoor verantwoordelijk zijn. Het onderzoek is inmiddels al ver gevorderd. Toch vragen wij u via deze weg om hulp. Heeft u informatie over de zaak en heeft u nog niet met de politie gesproken? Dan komen we graag met u in contact.

    U kunt contact opnemen via het tipformulier op deze pagina. Als u liever anoniem blijft dan kunt u contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem (M) via 0800-7000. M is geen politie. Uw tip wordt pas doorgestuurd als deze niet naar u te herleiden is. Uw informatie kan net het ontbrekende stukje in de puzzel zijn.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening