Ga naar content
Mijn buurt: 
arnhem +5.0km
    Verander locatie

    Brandstichting – Boulevard Heuvelink - Arnhem

    In de nacht van donderdag op vrijdag 15 april werd in het centrum van Arnhem een meubelzaak in brand gestoken. Hierdoor moesten nabijgelegen appartementen worden ontruimd en werden tientallen bewoners door de brandweer gered. De ravage was groot en de schade was enorm.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Rond vier uur in de nacht liepen twee mannen naar de ingang van de meubelzaak. Eén van hen had een jerrycan bij zich en de andere een moker. De mannen sloegen een ruit in en niet veel later laaide het vuur in de winkel op.

    Uit onderzoek is gebleken dat de daders in de buurt van de meubelzaak in Arnhem in een grijze Opel Corsa zijn gestapt en daarna zijn weggereden via het Spijkerkwartier richting de Velperbuitensingel. We weten dat er een X in het kenteken zit. We willen graag meer informatie over van wie die Opel Corsa kan zijn, en vooral over de inzittenden die nacht van 14 op 15 april. 

     

    Vragen

    -    Wie kan meer vertellen over deze mannen op de beelden? 
    -    Wie weet wie dit zijn of in wiens opdracht zij hier brand hebben gesticht?

    Herken je de mannen op de beelden of heb je andere informatie in deze zaak? Vul dan het tipformulier in. Je kunt ook telefonisch informatie doorgeven via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Wil je liever anoniem blijven, bel dan naar M: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in. 

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Mf5E57YzCsQ

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening