Ga naar content
Mijn buurt: 
7545MH +5.0km
    Verander locatie

    Overval - Poolmansweg - Enschede

    In Enschede werd zaterdag 8 oktober een snackbar aan de Poolmansweg overvallen. Vlak voor sluitingstijd kwam een gewapende man de snackbar binnen. De man richtte zijn wapen op de aanwezige medewerker en eiste geld. Na de overval ging hij er op een scooter vandoor.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De man kwam rond 21:40 uur de snackbar binnen en bedreigde de aanwezige medewerker. Op dat moment zat er bijna geen geld in de kassa, waardoor de overvaller er zonder buit vandoor is gegaan. De man is ongeveer 1.80m lang. Hij droeg een zwarte helm en onder die helm was een bril te zien. Verder droeg hij een zwart shirt van Tommy Hilfiger, de letters van dit merk waren zichtbaar in de hals van het shirt. Hij droeg hierover een zwarte jas.

    We doen uitgebreid onderzoek naar de zaak en zijn nog op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien dat mogelijk met de overval te maken heeft? Dan spreken we u graag.

    Vragen

    • Wie heeft er meer informatie over deze overval? Weet jij meer? Tip ons dan, dat kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem (MMA).

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=yw1DBJ_Gg-I

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening