Ga naar content
Mijn buurt: 
Herveld +5.0km
    Verander locatie

    Ramkraak - Hoofdstraat - Zetten

    In het dorp Zetten was op vrijdagochtend 14 oktober een ramkraak bij een juwelier aan de Hoofdstraat. We zijn op zoek naar getuigen.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De twee mannen wisten de rampalen van de winkel te omzeilen, door een rolcontainer voor de deur te zetten en hier vervolgens met een bestelbus tegen aan te rijden. Daarna sloegen ze de boel kort en klein en staken ze de gebruikte bestelauto in de brand. De daders gingen er op een scooter vandoor. Deze scooter werd even later aan de Bellefleur teruggevonden.

     

    Signalement

    Ze droegen allebei een bivakmuts. Eén van de daders droeg een regenpak met fluoriderende strepen en de andere had donkere kleding aan. Helaas is er op dit moment geen duidelijker signalement.

    Vragen

     

    • Was jij die ochtend vroeg in de buurt van de Hoofdstraat en heb je iets gezien dat te maken kan hebben met deze ramkraak?
    • Woon je in de buurt van de Bellefleur en heb je camerabeelden, waar de daders rond die tijd op te zien zijn?  
    • Weet jij meer over de vluchtroute van de daders nadat ze de rode scooter hebben gedumpt?

     

    Dan komen we graag met je in contact. Je kunt ons tippen via onderstaand tipformulier. Anoniem tippen kan ook via Meld Misdaad Anoniem (MMA).

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=m1IcozDiapA

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening