Ga naar content
Mijn buurt: 
  Verander locatie

  Woningoverval - de Leeghwaterstraat - Kampen

  Een 86-jarige vrouw werd in de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 augustus verrast door een man die haar huis in Kampen binnendrong.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Omschrijving

  De bewoonster lag nietsvermoedend te slapen toen ze rond 02:30 – 03:00 uur wakker werd en zag dat een man in haar slaapkamerkast aan het zoeken was. De man zei dat ze weer moest gaan slapen, maar toen ze dat niet deed en om hulp begon te roepen, heeft hij haar mond dichtgeknepen. De dader is ervandoor gegaan met haar handtas en een groot bedrag aan contant geld.

  Handlanger

  De overval werd vermoedelijk gepleegd door twee mannen. Rond 02:30 uur – 03:00 uur forceerden de mannen een raam en gingen naar binnen.

  Camerabeelden aan de Leeghwaterstraat en omgeving

  Maakt u gebruik van een videodeurbel in de Leeghwatestraat of omgeving en heeft u deze beelden nog niet met ons gedeeld? Neem dan contact met ons op via de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Ook videobeelden van een dashcam kunnen bruikbaar zijn voor het onderzoek.

  Vragen

  • Wie heeft iets verdachts gezien aan de Leeghwaterstraat in Kampen?
  • Was u die nacht op 20 op 21 augustus rond 02:30 uur in de buurt van de Leeghwaterstraat in Kampen en heeft u iets gezien of gehoord, neem contact met ons op. Of heeft u een bewakingscamera waar mogelijk iets op te zien is, Laat het ons weten!

   

  Meld Misdaad Anoniem

  Heeft u informatie over de overval, maar is er een reden dat u niet naar de politie kan of durft? Dan kunt u uw informatie delen via Meld Misdaad Anoniem. Het team van M. heeft maar één doel voor ogen: uw anonimiteit beschermen. M. is bereikbaar op het nummer 0800-7000.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=ixDgbMTN7fM

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening