Ga naar content
Mijn buurt: 
Miste +5.0km
    Verander locatie

    Inbraak – Kruittorenstraat – Bredevoort

    In de Achterhoek (Winterswijk en Bredevoort) vonden in de nacht van zondag 11 december 2022 drie bedrijfsinbraken plaats. Weet jij wie deze twee mannen zijn? Laat het ons weten!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Er vonden diefstallen plaats bij een brasserie in Bredevoort en bij een camping en restaurant in Winterswijk. We denken dat deze twee mannen op de beelden daarvoor verantwoordelijk zijn.

    Brasserie in Bredevoort

    In de nacht van 11 december rond 03.00 uur braken de mannen in bij een brasserie aan de Kruittorenstraat in Bredevoort. Ze stalen het geld uit de fooienpot. Op camerabeelden zijn twee personen te zien die achter de bar en in de brasserie lopen.

    Camping in Winterswijk

    Diezelfde nacht braken ze in bij een camping aan de Meenkmolenweg in Winterswijk. Ze forceerden een raam en wisten de kassalade en een kluis mee te nemen. Vervolgens namen de mannen ook een Landrover Defender mee. De autosleutels daarvan vonden ze op het kantoor. 

    Restaurant in Winterswijk

    Nog geen drie kwartier later werd ingebroken bij een restaurant aan de Haartweg in Winterswijk. De mannen kwamen aanrijden in de gestolen Landrover. Ook hier braken ze in en namen ze een kluis mee. 

    Landrover en kluizen teruggevonden

    Diezelfde dag is de Landrover Defender teruggevonden in Duitsland aan de Kollbeckersstegge in Bocholt. Naast de auto lagen ook de kluizen, die afkomstig waren van het restaurant in Winterswijk. De gestolen kluis die bij de camping werd gestolen, werd uiteindelijk op 22 december gevonden aan de Wissinkweg.

    BVH Bredevoort Kruittorenstraat 2022575290 

    BVH Winterswijk Meenkmolenweg 2022575074

    BVH Winterswijk Haartweg 2022575021

    Vragen

    • Weet jij wie deze mannen zijn? Ook als je één man herkent, meld het dan.
    • Heb jij de Landrover zien rijden in de nacht van 11 december?
    • Is het jou opgevallen dat iemand in jouw omgeving na 11 december ineens over meer geld beschikte?

    Contact

    Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=pBb87EMPvnI

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=olXnUK7rBHo

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening