Ga naar content
Mijn buurt: 
Marijenkampen +5.0km
    Verander locatie

    Inbraken bedrijfsauto's – Prinsen Hoven – Steenwijk

    In de ochtend van 24 februari en 28 februari werden er portemonnees en bankpassen gestolen uit verschillende auto’s in Steenwijk. Wie weet wie deze mannen zijn? Laat het ons weten!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Op camerabeelden zijn twee mannen te zien die verantwoordelijk zijn voor deze diefstallen.

    De eerste diefstal was op vrijdag 24 februari rond 07:45 uur op de Herenslagen in Steenwijk. Daarbij werd een portemonnee uit een werkbus gestolen.

    Een kwartier later werd er uit een bedijfsbus die stond geparkeerd op de parkeerplaats van de Albert Heijn aan de Prinsen Hoven een telefoon gestolen.

    Op 28 februari werd er een pasjeshouder gestolen uit een werkbus die stond geparkeerd op de parkeerplaats bij de Albert Heijn Prinsenhoven.

    Vragen

    • Wie weet wie deze mannen zijn?

    Verdachte met de blauwe broek

    Verdachte met het petje

     

    Informatie doorgeven kan via de gratis tiplijn op 0800-6070 of via het onderstaande tipformulier. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. 

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Ufh8NJ28tB4

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=PWHvlt9NnnU

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening