Ga naar content
Mijn buurt: 
Marienberg +5.0km
    Verander locatie

    Zware mishandeling – Burg Koetjestraat – Vroomshoop

    Een groep jongeren werd aangevallen door een andere groep jongeren bij een jongerencentrum in Vroomshoop. Op camerabeelden is te zien dat de jongeren ook messen dragen. We hebben inmiddels meerdere mannen herkend, maar zijn nog op zoek naar de identiteit van deze jongeman.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Op vrijdagavond 14 februari stond een groep jongeren bij het jongerencentrum aan de Burgemeester Koetjesstraat. Rond 21:50 uur stopte er plotseling een auto en daaruit stapte een groep jongeren met messen. Ze waren opgefokt en vielen meteen de groep jongeren uit Vroomshoop aan. Tijdens de aanval zwaaiden ze met messen en maakten ze stekende bewegingen. Er werden her en der klappen en trappen uitgedeeld. Daarna stapten ze weer in de auto en reden weg. Een paar jongeren raakten lichtgewond. Een wonder, want dit had heel anders kunnen aflopen.

    Beelden
    Op dit moment zoeken we dus nog één verdachte in verband met het geweldsincident. Op de bewakingsbeelden is de jongeman te zien die deel uitmaakte van de groep belagers. Hij maakte een stekende beweging naar het slachtoffer, terwijl hij een groot mes in zijn handen had. Het slachtoffer raakte daardoor gelukkig niet gewond, het bleef bij een gaatje in zijn jas. Ook is te zien dat de verdachte een heuptasje droeg, misschien zegt dat iemand iets. De andere verdachten komen allemaal uit de omgeving van Hardenberg, mogelijk dat deze verdachte daar ook vandaan komt. 

    Vragen
    Wie herkent de jongeman op de beelden?

    Contact opnemen
    Informatie doorgeven kan via de gratis tiplijn op 0800-6070 of via het onderstaande tipformulier. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=hUDKS51rlRk

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening